If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иам кий код на една картичка заедно с резервния ключ...
Пък не мога да разбера и преди съм откачал акумулатора, нищо й е нямало след това?
Обясни малко по-подробно какво искаш да кажеш, защото така нищо не ти разбирам... :S
Искам да кажа че някои Алфи като седят по-дълго без акумулатор,въртят номера с имобилайзера
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Искам да кажа че някои Алфи като седят по-дълго без акумулатор,въртят номера с имобилайзера
Ем, не знам, ти ме наплаши и сега отидох и го вързах обратно....запалих я, изгасих я и айде...той така или иначе най-вероятно ще падне до тогава, така че...все 200...ама нищо...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Ем, не знам, ти ме наплаши и сега отидох и го вързах обратно....запалих я, изгасих я и айде...той така или иначе най-вероятно ще падне до тогава, така че...все 200...ама нищо...
Ако имаш кода на имобилайзера,няма страшноНе исках да те плаша,просто ти казах да си подготвен.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
И още едно...
Как се маха акумулатора?
Махнах кабелите от клемите, но акумулатора не мърда.
Виждам, че има нещо като планка, което го държи откъм страната на мотора, но не мога да стигна до самия болт, тъй като камъка на гедорето е плитък и не стигам до самата гайка....
Та ако може някой да ми опише как става ще съм благодарен
купуваш си дълбок камък 13 за 2-3 лв и си решаваш проблема
Comment